Târg caritabil de mărțișoare pe 24 februarie, la Cărturești Verona

Asociația ”Ajungem MARI’’ va găzdui evenimentul caritabil ”Dăruim și Ajungem Mari’’ care va avea loc pe 24 februarie între orele 11:00-19:00 la Cărturești Verona. Fondurile strânse vor fi direcționate către copiii din sistemul de protecție. Aceștia vor avea ocazia să meargă în excursii, ieșiri, tabere de dezvoltare personală, vizite la teatru și la muzee.

În cadrul târgului vor fi expuse mărțișoare, cadouri speciale pentru 8 martie, aranjamente florale, obiecte decorative pentru casă, bijuterii, cosmetice, piese unicat, turtă dulce în diverse modele. De asemenea, vizitatorii vor fi întâmpinați de un photo corner decorat special de mărțișor.

Mărțișoarele și cadourile pentru cei dragi se transformă în experiențe magice pentru copiii mai puțin norocoși.

Asociația anunță că banii vor fi folosiți în educația copiilor din medii defavorizate, care vor avea șansa să meargă în excursii sau tabere de dezvoltare personală. Pentru aceștia ieșirile sunt un prilej extraordinar să descopere lumea din afara sistemului.

”Începeți primăvara cu o faptă bună, dăruiți un mărțișor creat de prietenii și voluntarii noștri artizani, alături de copiii talentați din sistemul de protecție. Pentru ei, excursiile și ieșirile sunt un prilej extraordinar să descopere lumea din afara sistemului. Explorează locuri noi, trăiesc experiențe minunate și rămân conectați la comunitate. Vă așteptăm la târg, unde veți găsi mărțișoare și cadouri unicat pentru persoanele dragi din viața voastră”, precizează Vivianda Nicolae, Vicepreședinte Ajungem MARI.

De 10 ani, Ajungem MARI ajută 3.000 de copii instituționalizați să aibă parte din nou de bucurie, oferindu-le șansa la o viață normală. Costul mediu pentru a organiza astfel de excursii și ieșiri este de 1.200 lei/an pentru un copil.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments