Târgul din Piața Constituției va avea un brad de 30 de metri înălțime. Casa lui Moș Crăciun va fi prezentă și în acest an, alături de carusel și de trenulețul tematic

Bucureștiul se îmbracă în haine de sărbătoare! În Piața Constituției, acolo unde va avea loc cel mai mare târg de Crăciun din București, a fost montat un brad de 30 de metri înălțime. Tot aici vor fi amenajate și două zone muzicale cu colinde tradiționale și melodii internaționale specifice sărbătorilor.

De asemenea, peste 130 de căsuțe de Crăciun care găzduiesc meșteșugari din toate zonele țării vor fi amplasate în Piață și vor aștepta bucureștenii și turiștii cu delicii tradiționale și obiecte autentice.

Devenită deja o tradiție, Casa lui Moș Crăciun va fi prezentă și în acest an la Târgul de Crăciun București, alături de carusel și de trenulețul tematic.

Micuții au pregătite și ateliere de creație unde își pot realiza propriile ornamente.

În plus, vizitatorii Târgului de Crăciun pot admira din roata panoramică luminile de sărbătoare, căsuțele și bradul de Crăciun.

Veselia specifică sărbătorii va fi adusă de mascotele și artiștii animatori pe picioroange, îmbrăcați în costume fascinante. Aceștia vor interacționa și se vor fotografia cu publicul.

Târgul de Crăciun București va fi deschis din 30 noiembrie până pe 26 decembrie, iar intrarea este liberă.

Foto: Arhiva Primaria Capitalei

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments