Un nou sezon „Românii au talent” începe la Pro TV din 9 februarie

Finală Românii au talent 2023: ce concurenți vor lupta pentru marele premiu?

Sezonul 14 al show-ului de divertisment „Românii au talent” revine din 9 februarie la Pro TV şi pe Voyo, de la ora 20.30.

La masa juriului vor fi Andi Moisescu, Andra, Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete iar prezentatori din culise sunt Pavel Bartoş şi Smiley.  

”Mai e ceva imposibil? Eu nu mai cred aşa ceva, cel puţin nu când mă gândesc la talentul românilor şi la scena asta magică de la Românii au talent, pe care mereu se întâmplă câte ceva de ne lasă cu gura căscată. Pe 9 februarie începe sezonul cu numărul 14 al Românii au talent, iar noi îl simţim ca pe un fel de Revelion pentru programele şi producţiile tv. Eu, ca de obicei, o să mă sprijin pe Pavel atât la emoţii intense, cât şi la râs şi adrenalină. Şi tot împreună o să dăm ocol butonului auriu până o să-l şi apăsăm de vreo două ori, pentru că pur şi simplu uneori n-ai cum să te abţii! O să vedeţi!”, spune Smiley înaintea lansării.

”14 #fenomen! Un sezon cum nu aţi mai văzut, concurenţi cum nu aţi vrea să rataţi şi nişte emoţii binevenite… pe care mi-e greu să vi le şi povestesc. Mă bucur că a mai rămas atât de puţin până la premieră pentru că veţi putea înţelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veţi vedea. Recunosc, şi eu abia aştept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen”, a adăugat Pavel Bartoş.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments