3 cofetării pe care nu trebuie să le ratezi în București. O să regăsești gustul copilăriei

Abia a început săptămâna, dar cu siguranță cei mai mulți se gândesc deja la zilele de weekend. Dacă vrei să te organizezi și să îți faci câteva planuri pentru momentele libere, ai mai jos câteva opțiuni pentru o ieșire dulce care cu siguranță o să îți amintească de copilărie.

Mara Mura: locația se găsește pe strada Benjamin Franklin nr. 5 și arată ca în povești. Nu trebuie să te gândești la prețurile prea mari pe care să le-ai putea găsi aici pentru că poți să te bucuri de o ieșire în oraș dulce la un minimum de 50 de lei cu o prăjitură și o cafea, pentru două persoane.

Nana dulciuri de odinioară: cofetăria se află prin Floreasca, pe strada Tudor Ștefan, acolo unde parfumul dulciurilor ca în copilărie te așteaptă deja de la colț. În cazul în care te simți nostalgic, poți să vii aici să guști o negresă, Albă ca Zăpada sau o prăjitură tăvălită cu ciocolată.

Casa Victoria: locația este situată pe strada Banu Andronache nr. 59, are un aer cosmopolit și locuri destule pentru a putea savura în voie o prăjitură ca la mama acasă. De asemenea, în mediu găsești torturi, produse de patiserie, fursecuri, produse de post sau chiar și înghețată.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments