5 filme de vazut cand ploua

Fiind vremea asta urata afara nu prea ai ce face, doar sa vezi un film acasa sau sa citesti o carte, eu unul prefer filmele, daca vreti sa fac un top si cu seriale imi puteti scrie in comentarii.. tot ce am vazut mai recent si merita vazut!

1.Baby Driver

Acesta e Baby (Ansel Elgort), un şofer cu figură inocentă, care conduce maşina cu care trebuie să scape infractorii după comiterea jafurilor. El are un fler teribil şi se ajută înfigându-şi bine căştile în urechi, ca să audă mai bine muzica lui favorită. Şi asta pentru că şi-a acordat rutele de fugă după ritmul si lungimea pieselor muzicale de pe iPod, care-i răsună în căşti dirijându-l la secundă cum să ia curbele, când să schimbe vitezele şi când să execute manevrele de evitare, care-i bagă în sperieţi pe pasagerii săi.

2. Hacksaw Ridge

Filmul lui Gibson spune povestea contestatarului adventist Desmond Doss, care a refuzat să ucidă sau să poarte arme datorită convingerilor sale religioase, dar a servit ca medic, alături de americanii care au luptat împotriva japonezilor în Pacific.

Filmul se concentrează pe bătălia de la Okinawa din 1945, unde Doss s-a ocupat de unul singur de 75 de răniți, chiar sub focul inamic. A fost decorat cu Medalia de Onoare a Congresului pentru curajul său, de președintele american Harry Truman.

3.Kingsman: The Golden Circle

Kingsman: Serviciul Secret prezintă lumea Kingsman – o agenție independentă și inteligentă care acționează până la cel mai înalt nivel de discreție, al cărei obiectiv principal este să țină lumea în condiții de siguranță.

În Kingsman: Cercul de Aur, eroii noștri fac față unor noi provocări. Atunci când sediul agenției este distrus iar lumea este ostatică, călătoria lor îi conduce către o organizație de spionaj în America cu numele Statesman, creată înaintea zilei înființării lor.

4. 17 Again

Mike O’Donnell avea tot ceea ce îşi putea dori de la viaţă. Fiind sportiv de nota 10, Mike urma să plece la facultate. Va renunţat, însă, pentru a se căsători cu iubita lui din liceu, Scarlett. Ajuns la 37 ani, Mike este acum un om de afaceri ursuz și deprimat, lipsit de încredere în propriile decizii. Ceea
Ar da orice să se poată întoarce în timp, pentru a lua hotărâri diferite de cele de acum 20 de ani, care l-au adus în starea în care este.
Întâmplător dar adevarat, dorința lui se îndeplinește, și ajunge să aibă din nou 17 ani. Nu are altceva de făcut decât să îşi trăiscă viaţa aşa cum şi-ar fi dorit.

5.American Made

Barry Seal: Trafic în stil American e povestea incredibil de adevărată a unui pilot care a reușit să conducă una din cele mai mari operațiuni sub acoperire derulate vreodată de CIA.

Alături de Tom Cruise îi vom vedea pe Domhnall Gleeson, Sarah Wright, E. Roger Mitchell, Jesse Plemons, Lola Kirke, Alejandro Edda, Benito Martinez, Caleb Landry Jones și Jayma Mays.

 

 

Daca aveti si alte sugestii le puteti lasa in comentarii!

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments