10.000 de followers in 5 luni

Nici nu stiu cum sa incep.. Cu povestea ? Cu multumirile?

Hai sa o luam cu inceputul, in urma cu aproape 5 luni mai exact  05.06.2017 cred ca era, ma puteti corecta daca cineva are acces la prima Descopera Bucurestiul - 10.000 de followers in 5 lunipostare, ma gandeam ca trebuie facut ceva pentru promovarea orasului Bucuresti, lasand partea lui urata la o parte, Bucurestiul este un oras minunat, o istorie impresionanta, locuri impresionante si multi oameni de la care ai de invatat daca vrei, iti ofera multe posibilitati fiind oras capitala.

Majoritatea dintre noi vad doar raul dintr-un lucru ca sa vorbesc la general, desi partile bune poate sunt mai frumoase daca stii sa le apreciezi. Tot ce trebuie sa faci este sa vrei, nimic mai mult. D-asta se spune ca oamenii care vad dincolo de aparente sunt mai fericiti!

Sa fim seriosi, orasul este unul dintre cele mai turistice din Europa daca nu din lume, chiar nu m-am uitat pe statistici dar mereu cand merg in centrul vechi ma face sa imi confirm aceste spuse, hai totusi sa revenim la povestea contului de Instagram.

Avand experiente trecute pe aceasta platforma de social media desi pe conturi cu o nisa diferita, mai exact luxury am zis ca am potentialul necesar de a promova orasul prin fotografii si cum altfel mai bine prin share de la diverse persoane  care la randul lor merita si ele promovate, am tot iesit si eu la poze, am incercat sa colaborez cu diverse firme, cafenele, branduri din Bucuresti inca de la inceput, altele au fost mai receptive, au apreciat initiativa mea, altele nici nu m-am bagat in seama fiecare dupa cum considera, nu judec pe nimeni poate ei nu au vazut un potential in mine.

Odata cu trecerea timpului am avut parte de momente interesante, am cunoscut oameni interesanti, am avut conflicte cu oameni care si ei la fel

incearca sa promoveze Bucurestiul si tin sa mentionez pe aceasta cale, nu am sa dau nume dar ei stiu asta ca fiecare este liber sa faca ce vrea suntem o tara libera, nu trebuie sa judecam, uram, pe cineva doar pentru ca face ceva la fel ca noi si tot odata vreau sa imi cer scuze persoanelor care se regasesc printre aceste randuri daca si daca scuzele imi sunt acceptate astept din partea voastra un mesaj, suntem oameni, trebuie sa ne intelegem intre noi si sa ne ajutam reciproc.

Continunad cu multumirile chiar nu stiu cum sa o fac, nu cred ca exista cuvinte care sa masoare aprecierea pe care o am fata de persoanele ce le-am cunoscut in timpul evolutiei paginii Descopera Bucurestiul, dar va multumesc din inima tuturor persoanelor care ati contribuit la contentul paginii, persoanelor care mi-au repostat propriile fotografii, persoanelor care mi-au lasat mereu mesaje de incurajare…intr-un cuvant

MULTUMESC TUTUROR PENTRU TOT !

Daca aveti intrebari le astept in comentarii!

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments