Get Pony – Car Sharing in Bucuresti?

De ce sa alegi Car Sharing in loc de taxi sau Uber?

Aseara am avut prima experienta de Car Sharing, impreuna cu un amic ne-am gandit din dorinta de a conduce un i3 sa inchiriem unul cu ajutorul celor de la Get Pony insa dupa experienta avuta si promtitidinea serviciului ne-am hotarat ca vom reveni la ei deoarece am inteles in adevaratul sens al cuvantului conceptul si dupa multe intrebari „De ce nu taxi sau Uber?” am inteles ca ei iti ofera intimitate, poti merge unde vrei si cat timp vrei si in loc de a inchiria o masina unde este nevoie de contract, depozitarea de bani pentru siguranta lor ca nu pateste ceva masina, Get Pony  este mult mai util si rapid + tehnologia pe care o detin..

Prin Bucuresti poti gasi masini la tot pasul, le poti folosi iar cand termini treaba singurul dezavantaj este ca trebuie sa lasi masina in perimetrul unde este permis.. pe viitor sper ca il vor mari…

 

Conceptul de Car Sharing este foarte interesant, prin intermediul unei aplicatii, ai peste 80 de masini in propriul buzunar! De ce in propriul buzunar? Pentru ca nu ai nevoie de cheie, masina se deschide prin intermediul telefonului, mai exact din aplicatie!

Stai, stai ? Te-am bagat in ceata ? Hai sa le luam pe rand raspunzad la cateva intrebari..

Cine sunt cei de la Get Pony ?

Iulian Padurariu si Demis Ghindeanu aduc in Cluj-Napoca primul serviciu Car Sharing din Romania. Cei doi publicitari din spatele companiei bucurestene Marks vin in Ardeal cu o idee implementata cu succes in alte orase civilizate din lumeGet Pony presupune o investitie initiala de 100.000 de euro si o flota de 50 de masini, Volkswagen UP si Smart, pe care le veti putea inchiria pentru a va deplasa in oras, pentru un leu pe minut, iar acum sunt si in Bucuresti dupa succesul avut la Cluj-Napoca!

Cum te inscrii pentru GetPony?

Prima cursa – GetPony

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Perimetru de activitate – Get Pony

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masinile(Poneii) – Get Pony

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recenzii – Get Pony

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru fotografii cu poneii din timpul experientei vizitati: https://instagram.com/descoperabucurestiul

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments