Holy Molly a lansat primul său EP VIDEO

Holy Molly face parte din gașca noilor talente, iar acum vine în premieră cu primul său EP Tracklist. Artista vine acum în fața fanilor cu piesa ,Liliac’, o melodie sensibilă care vorbește oamenilor despre iubiri pierdute și frici.

Pentru materialul abia scos solista a colaborat pe partea de muzică și versuri cu: Irina Rimes, RAVA, Florian Rus, Adi Istrate și Alexandru Turcu.

Tânăra a subliniat că își dorește să dedice creațiile părinților și tuturor oamenilor care au făcut parte din evoluția pieselor pentru ca ele să ajungă într-un astfel de mod în fața publicului.

,,Deși e octombrie, mie îmi e gândul tot la o primăvară îmbrăcată în miros de liliac, într-un violet sumbru și proaspăt. Am adunat pe acest EP cele mai puternice piese din punct de vedere emoțional.

De la iubiri incredibil de dureroase, la mental health issues și copilăria marcată de evenimente pe care n-am putut să le controlez, dar care m-au controlat pe mine.

E prima oară când fac asta, dar chiar simt să dedic acest album atât părinților mei, cât și tuturor oamenilor care au făcut parte din creația lui. Liliac e povestit de Maria. Mă bucur să o cunoașteți în sfârșit!”, a declarat Holy Molly.”

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments