Filmul ,Killers of the Flower Moon’ are premiera în curând în cinematografe: protagoniștii sunt Leonardo DiCaprio și Robert De Niro

,Killers of the Flower Moon’ ajunge în cinema în atenția cinefililor din 20 octombrie. Acesta este cel mai nou film în care fanii lui DiCaprio îl pot vedea într-un rol cu totul diferit.

Povestea peliculei începe cu secolul XX, moment în care petrolul a adus o avere națiunii Osage, iar cei mai mulți dintre oameni au devenit peste noapte unii dintre cei mai bogați din lume.

Din păcate pentru cei din urmă, bogăția nativilor americani i-a atras imediat pe interlopii care au manipulat și furat cât mai mulți bani au putut înainte de a recurge la crime teribile.

Amintim că filmul este bazat pe o poveste reală și narată prin intermediul poveștii de dragoste dintre Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) și Mollie Kyle (Lily Gladstone).

Urmărește și tu crimele din Osage County pentru o lecție dureroasă de istorie care se intersectează cu o iubire adevărată ce trece prin teste uriașe la extremă.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments