Paula Chirilă și-a dat demisia de la ,XNS’ pentru emisiunea ,Capriciile iubirii’: actrița rămâne la Antena Stars

Paula Chirilă și-a anunțat recent fanii că a renunțat la emisiunea ,Xtra Night Show’, care era moderată de Dan Capatos. Iată că acum noul sezon a început fără ea, care a fost înlocuită de alte vedete ale trustului.

Coprezentatoarea XNS a decis să facă un pas înainte și să își dea astfel demisia de la proiectul de noapte. Pe canapea în locul ei au venit: Andrei Ștefănescu, Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu. Deși mulți îi iubesc și pe ei, fanii regretă plecarea actriței.

„La emisiunea lui Capatos mă uitam numai pentru tine”, „Paula Chirilă îți simt lipsa la XNS. Am fost dezamăgită când nu te-am văzut aseară. Îmi plăcea mult de tine în emisiune”, „Dar de ce nu mai ești la Capatos? Regret tare mult că nu te mai văd acolo 🥺🥺🥺 Unde te putem regăsi? ❤️❤️❤️”, „Regret mult că nu mai ești la XNS. Mi se pare anostă emisiunea fără tine!”, „Ne pare rău nu mai ești la Capatos”, „Vă simțim lipsa la XNS. Au făcut o alegere proastă în noua grilă”, arată doar câteva dintre mesajele publicului.

Cu toate astea, cei care o îndrăgesc o vor putea vedea de acum încolo alături de Gabriela Cristea la emisiunea ,Capriciile iubirii’, tot pe Antena Stars.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments