Chefi la cuțite, ediția din 9 octombrie: jurații au fost dezamăgiți de farfuriile concurenților

Echipa portocalie câștigă proba individuală, iar concurenții celorlalte două echipe intră la proba de control. Individualele nu sunt iubite de nimeni, mai cu seamă de unii care au trăit rar emoțiile duelului.

Din păcate, deși în cursă erau concurenți buni din partea chefului Dumitrescu și Scărlătescu, toți jurații au fost la final dezamăgiți de greșelile uriașe găsite în farfuriile participanților.

„Vreau să văd și eu farfurii interesante. Nu zic extraordinare, nu zic senzaționale, zic interesante”, a spus chef Florin Dumitrescu. Nu a trecut mult timp până ca bucătarii profesioniști să renunțe la speranțele mari pe care le aveau și să guste din preparate deloc bune.

„E un amalgam de foarte multe chestii care nu prea se leagă”, a spus chef Scărlătescu. „Ce e aia, săpun sau înghețată?”, a întrebat chef Sorin Bontea. „Din punctul meu de vedere, genul asta de plating poate fi făcut când sosurile îți permit. Aici nu avem sosuri, avem pesto-uri și arată îngrozitor”, a adăugat și chef Florin Dumitrescu.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments