Actorii Marius Vizante, Gigi Ifrim, Leonid Doni și Radu Gabriel te fac să râzi pe 27 februarie: eveniment ,,Fabrica de comedie”

Dacă vrei să râzi copios și să uiți de probleme și grijile de zi cu zi, trebuie să îți iei bilet la cea mai nouă trupă de comedie de la noi. Iată mai multe detalii despre eveniment!

Din ce în ce mai mulți români au început să aprecieze foarte mult comedia, mai cu seamă că majoritatea reușesc astfel să uite de grijile care îi apasă zilnic de câțiva ani. Poți să te relaxezi alături de ,,Fabrica de Comedie”.

Radu Gabriel a pus bazele formației comice după succesul avut cu ,,Filarmonica de Comedie”, iar acum un nou spectacol le oferă oamenilor prilejul să reîntâlnească nume grele ale teatrului. Mai exact, este vorba despre: Marius Florea Vizante, Gigi Ifrim, Leonid Doni si Radu Gabriel, care garantează o porție zdravănă de râs.

Locație: Sala Dalles – București (sală de expoziție situată pe bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, în apropierea Pieței Universității)

Durată: 1 oră și 30 de minute

Bilete:

  1. Casa de bilete a Teatrului Național de Opereta și Musical „Ion Dacian” – B-dul Octavian Goga Nr.1 (luni-vineri 12.00-19.00 și cu o ora înainte de spectacole sâmbătă și duminica)
  2. Casa de bilete a Salii Dalles – B-dul Nicolae Balcescu Nr.18 (luni-vineri 10-17)

Categoria 1 – 100,00 lei
Categoria 2 – 80,00 lei

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments