Cele mai brutale pedepse din istorie

La baza civilizației a stat un sistem strict de legi care trebuia respectat mai ales de cetățenii care nu făceau parte din înalta clasă a societății. Astfel, legislația prevedea o serie de pedepse crunte și ciudate pentru cei care călcau strâmb autorităților.

Furca lui Heretic: dispozitivul de tortură era utilizat în Spania Medievală și era realizat din metal cu două ramificații opuse și fixate cu ajutorul unei curele pe gâtul celui care urma să fie pedepsit. Acesta era montat între piept și gât, victima fiind obligată să stea într-o poziție nefirească până când corpul îi ceda.

Taurul de bronz: forma de tortură menționată a fost folosită pentru prima dată în Grecia antică, acolo unde victima era închisă în taur, iar sub mulaj era aprins un foc ce începea să încălzească metalul.

Fecioara de fier: fecioara de fier era un sarcofag din același metal care avea în interior multe țepușe care erau dispuse astfel încât să nu perforeze organele vitale, iar omul să rămână cât mai mult timp în viață pentru a simți cât mai multă durere.

Leagănul lui Iuda: victima era așezată cu șezutul pe un suport ascuțit în formă de piramidă, ulterior tras în țeapă lent cu ajutorul unor frânghii pentru lărgirea orificiului anal. Tortura era și mai umilitoare pentru că persoana era torturată în pielea goală și în văzul altor oameni.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments