Actrița Ana Ularu, detalii despre rolul de mamă: ,,e cea mai mare bucurie posibilă”

Numele Anei Ularu a depășit deja granițele și a reușit să ajungă internațional. Celebra actriță nu vorbește deloc des despre viața sa personală, dar iată că acum a venit cu câteva detalii în premieră.

Mai exact, vedeta s-a căsătorit cu un actor cunoscut și se bucură și de miracolul maternității. Schimbările în viața sa au început în anul 2021, atunci când și-a adus pe lume fetița.

Cu toate că a avut de-a lungul carierei roluri uriașe alături de cele mai cunoscute nume din industria de peste meleaguri, cel de mamă este de departe cel mai emoționant, dar și cel mai dificil.

„Mi-e frică de tot, constant (de când sunt mamă – n.r.). Nu-mi era frică de nimic, acum mi-e frică de tot. Puțin glumesc, dar într-adevăr este foarte bizar și frumos și crud să trăiești așa, cu inima pe-afară, pentru că data de 01 martie 2021 a fost ultima zi în care inima mea a mai fost în schelet.

De pe 2 martie, ea a ieșit și umblă prin lume. Și e enorm de multă responsabilitate. E cea mai mare bucurie posibilă să îi arăți lumea unui om și să-l vezi cum o descoperă, să vezi speranța din el și să încurajezi flacăra asta a bunătății și a speranței din el.

Probabil că sunt tot felul de resorturi interne pe care nici nu-mi dau seama că le am și care s-au activat, care ajută, ajută artistul din mine și tot așa”, a declarat Ana Ularu, pentru podcast-ul „#FaceOff”, găzduit de Pagina de Media.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments