Descopera Bucurestiul

Mai mult decat orasul Bucuresti

Avantajele unei case de amanet in Bucuresti

2 min read

Stii momentul ala cand esti la jumatatea lunii, salariul e pe departe sa vina si tu ai nevoie de bani rapid pentru o cheltuiala ce nu era neaparat programata?

Daca ai nevoie de bani, o casa de amanet este o solutie buna pentru un imprumut rapid, indiferent de obiectele pe care le lasi in gaj.

Poti obtine banii pe loc pentru bijuteriile pe care nu le mai porti

Sunt multe persoane ce isi supraevalueaza bijuteriile, acestea avand valori sentimentale. Recomandat ar fi sa apelezi la un expert pentru o estimare corecta a pretului apoi sa mergi de exemplu la o casa de amanet in Bucuresti. Daca sunteti pregatit sa renuntati la vechiile bijuterii evaluate corect, veti primi bani pe loc de la casele de amanet si, prin urmare, sunt o sursa de finantare importanta

Puteți folosi un produs drept garanție pentru un împrumut

Partea buna a unui amanet este ca nu trebuie sa te lipsesti de bun pentru totdeauna, fiind vorba doar de un imprumut confidential pana faci rost de bani sa il poti recupera, totusi obiectele se pot si vinde daca nu iti doresti recuperarea lor. Nu exista verificari de credite asa cum se intampla la banca iar daca aveti alte imprumuturi acestea nu vor fi afectate.

Casele de amanet sunt de încredere

Ei bine, da! Casele de amanet sunt de incredere!

In Romania, exista si o lege care guverneaza ratele dobanzilor. Altfel spus, deoarece statul reglementeaza majoritatea caselor de amanet, veti fi sigur de rate corecte pentru orice gaj.

Distribuie pe:

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of