Sezonul 2 al serialului ,Prieteni Fantastici’ este acum pe HBO Max!

Sezonul doi al serialului de călătorie cu cei mai buni prieteni este acum pe HBO Max! Actorii din rolurile principale sunt chiar bine cunoscuții gemeni Wasley din seria Harry Potter.

James și Oliver Phelps se întorc astfel în aventura deosebită alături de invitații: lfie Enoch (Dean Thomas în Harry Potter), Mark Williams (Arthur Weasley în Harry Potter), Natalie Tena (Nymphadora Tonks în Harry Potter, Osha în Game of Thrones), Alfie Allen (Theon Greyjoy în Game of Thrones) și mulți alții.

,,Prieteni fantastici a fost ideea lui Oliver. Dar am descoperit rapid că prietenii noștri, care ni s-au alăturat pentru primul sezon, au susținut ideea pe deplin. Întotdeauna ne-am dorit ca ei să contribuie la activitățile și locurile în care mergeam. Am învățat de la început că poate să fi mult mai distractiv să alegi
să faci ceva ce își dorește un prieten, nu neapărat ce aveai tu pe listă, e ceva neașteptat. Acum spun asta oricui: atunci când călătoriți, încercați ceva ce nu ați face în mod normal”, a spus James Phelps.

Amintim că în cadrele surprinse din sezonul doi telespectatorii vor putea vedea locuri din Turcia, Alpii elvețieni, Singapore, Australia, Florida, Chile și Patagonia.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments