Celebrități care au murit la 27 de ani. Ce au lăsat starurile în urmă?

Din păcate, soarta unor staruri a fost extrem de cruntă. Oameni din lumea modei, muzicii sau a filmului au plecat dintre noi înainte să împlinească vârsta de 28 de ani, deși mai aveau multe de demonstrat și de oferit lumii întregi.

Janis Lyn Jaoplin

Joplin a fost supranumită Perla și a rămas în istoria muzicii rock, blues-rock și hard rock cu puternice influențe de rhythm and blues și soul. De asemenea, ea este considerată unul din cele trei superstaruri ale generației flower power. Din păcate, cântăreața a murit la doar 27 de ani. Tânăra a fost găsită moartă în camera sa de hotel în data de 4 octombrie 1970. Cauza oficială a decesului a fost consumul excesiv de heroină combinat cu alcool.

Jimi Hendrix

Johnny Allen Hendrix a fost un cântăreț și chitarist american, considerat și una din cele mai mari personalități ale hard rock-ului cu o tehnică de neîntrecut. Starul uriaș a murit pe 18 septembrie 1980 la 27 de ani în timpul somnului provocat de o beție, sufocat de propria vomă. Acesta a lăsat o cantitate uriașă de materiale nelansate în timpul vieții.

Kurt Cobain

Kurt Donald Cobain a fost un cântăreț, chitarist și compozitor în formația Nirvana. El a rămas cunoscut în istoria rock-ului pentru versurile sale abrazive și tulburătoare, dar și pentru registrul vocii. Din păcate, acesta a murit la 27 de ani în data de 8 aprilie 1994. Solistul a fost găsit fără suflare în casa lui din Seattle. Specialiștii au stabilit ulterior că a fost vorba despre o sinucidere, dar acest subiect încă a rămas o controversă.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments