Andrei Bănuță colaborează cu DOC pentru piesa ,Dă-le bani’: piesa se află pe coloana sonoră a serialului ,Groapa’

Andrei Bănuță bifează o nouă reușită pe plan muzical! Tânărul artist colaborează acum cu DOC pentru o piesă extrasă din coloana sonoră a serialului românesc ,Groapa’.

Muzica a fost scrisă de Ester Peony, Andrei Bănuță, Alexandra Stanciu, Vlad Munteanu, Bianca Dragomir și Alex Bolero, iar versurile sunt semnate de artiștii: Andrei Bănuță, Alexandra Stanciu, Vlad Munteanu, Ester Peony, Matteo, Bianca Dragomir, Alex Bolero.

Povestea melodiei este inspirată chiar din cel mai nou serial ce a reușit să îi fure pe români încă de la primul episod.

,,Se întâmplă multe cu viața mea. Acum șase luni, nu m-aș fi gândit la niciuna dintre astea. Că o să joc într-un serial și că o să-i mai cânt și piesa, că o să fie cu DOC și că lucrurile o să fie atât de tari! E o provocare pentru mine toată perioada asta, dar n-am de gând să mă plâng, colaborarea mea cu DOC, a venit cu multă bucurie și mândrie pentru mine.

Piesa asta povestește despre ce se întâmplă în serialul, dar totodată vorbește despre viață. Despre cum e ea cu adevărat pentru noi toți. Realitatea e cea pe care o trăim, pe care o simțim și de care ne lovim zilnic.

Noi avem o piesă reală și nu puteam cânta despre realitate decât alături de un om pe care fix pentru adevăr l-am ascultat de mic. Mulțumesc DOC pentru visul ăsta împlinit și Groapa pentru un vis pe care nici n-am îndrăznit să-l am! Sunteți tanc!”, a declarat Andrei Bănuță.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments