Ştefan Hruşcă, tuerneu de colinde în decembrie. Artistul va cânta şi la Teatrul Naţional din Bucureşti

Cantautorul Ştefan Hruşcă va susţine două reprezentaţii ale concertului său de colinde, în cadrul Turneului Naţional de Colinde – Ştefan Hruşcă 2023, pe 18 decembrie, pe scena Sălii „Ion Caramitru” a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale”.

Mezzo-soprana Ruxandra Donose va fi invitată în spectacolele din Capitală, care vor avea loc de la orele 17,00 şi 20,00.

Din programul concertului nu vor lipsi colinde precum „Linu-i lin”, „Florile dalbe”, „Afară ninge liniştit”, dar şi „Rugă pentru părinţi”.

Pe lângă reprezentaţiile din Bucureşti, turneul va cuprinde concerte pe 11 decembrie, la Opera Naţională Română din Timişoara, 12 decembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, 13 decembrie – ATP Tech Center din Baia Mare, 14 decembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, 17 decembrie – Teatrul „Maior Gheorghe Pastia” din Focşani, 19 decembrie – Teatrul „Sică Alexandrescu” din Braşov, 20 decembrie – Opera Naţională Română de la Iaşi, 21 decembrie – Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, şi 22 decembrie – Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Bilete se găsesc pe ProTicket.roTicketstore.roBLT.ro şi Bilet.ro.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments