Antena 1 pregătește o nouă emisiune de cultură generală pentru copii și adulți: detalii din ediția pilot

Antena 1 vine cu o emisiune nouă care încercă toate cunoștințele adulților și copiilor. Aceasta este realizată după un format internațional deja celebru în afara țării noastre.

Mai exact, noua producție este varianta show-ului „Are you smarter than a 5th grader?” („Ești mai inteligent decât un elev de clasa a V-a?”).

În cadrul edițiilor, adulții încearcă să treacă de unele întrebări care pentru micuți sunt floare la ureche. Majoritatea vin foarte încrezători și au senzația că nu vor avea piedici în competiție, dar cu toate astea realizează cu stupoare că micuții îi depășesc intelectual.

Amintim că toate întrebările din cadrul proiectului sunt culese cu grijă chiar din manualele școlare destinate copiilor din clasele primare. Fanii au devenit cu atât mai curioși în privința emisiunii după ce au aflat că prima ediție pilot a fost deja filmată.

De asemenea, se caută în continuare copii și adulți pentru a participa la show-ul care cel mai probabil va veni în fața publicului din toamnă la Antena 1, în intervalul 18:00 – 19:00. În prezent, între aceste ore se difuzează ,Prețul cel bun’, prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments