Atlantida Trip – Transport si Excursii

Cine sunt ei?

Atlantida Trip a luat nastere in urma nevoii noastre de a gasi un furnizor de incredere pentru un serviciului de transport sigur fie el de natura business fie de relaxare. Atlantida Trip ofera certitudinea punctualitatii si isi propune ca serviciile furnizate sa nu suplineasca doar nevoia de transport ci sa ofere o intreaga experienta premium, garantata atat prin intermediul vehiculelor pe care le pune la dispozitie cat si prin prisma experientei soferilor a caror selectie si instruire este rezultatul unui process complex menit sa sustina siguranta si confortul dvs.

Ce pot face pentru dumneavoastra?

Transfer aeroport

Pentru a solicita un serviciu de transfer aeroport va rugam sa ne contactati 24/7/365, fie telefonic, prin email sau accesand pagina Contact.
Vom raspunde in cel mai scurt timp pentru a onora comanda dumnevoastra.

Turul Bucurestiului

Bucurestiul nostru sau Micul Paris ofera multe atractii cum ar fi muzee, palate, locuri de promenada si nu in ultimul rand restaurantele cu specific Romanesc .Promitem ca veti vizita locurile care inca amintesc de perioada “Belle Epoque” dar si cele mai noi zone ale orasului.

Calatorii

Vin cu o lista intreaga de propuneri pentru a vizita Romania.

Descopera Bucurestiul: http://descoperabucurestiul.eu

 

 

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments