,Bravo, ai stil’ 2023: Alexandra nu a fost primită bine de colegele ei

Alexandra este prezentă la a 3-a ediție în cadrul emisiunii ,Bravo, ai stil’, dar timpul scurt petrecut alături de colegele sale nu i-a oferit o dispoziție prea bună.

Multe dintre concurente și-au dat deja seama ce tip de persoană este și au observat că aruncă des cu săgeți către cele mai vechi din competiție.

Tinerele au început să își arunce replici acide în special în culise, acolo unde s-au discutat anumite aspecte fizice, dar și de etichetă. Ioana a fost cea care a ținut să o contrazică pe noua brunetă din show și să le ia partea fetelor cu care s-a înțeles până acum.

„Ea (n. red Alexandra) ne-a apostrofat pe noi pentru ținuta pe care o avem pe scaun și special, evident, și eu și ulterior și fetele ne-am uitat la postura ei, din ediția anterioară.

La picioare foarte frumos, dar un pic așa, adusă de spate și ea. Ca noi toate, de altfel, că stăm câteva ore în șir aici, pe platou, și uneori devine obositor. Dar câtă vreme nu suntem perfecte ar fi frumos să ne ponderăm felul în care arătăm cu degetul spre ceilalți”, a spus Ioana, supărată.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments