Peisaje de basm în Parcul Drumul Taberei: sere exotice unde e vară tot timpul

Bucureștenii care vor să se bucure de liniște și frumusețe pot să vină chiar în Parcul Drumul Taberei pentru cele mai frumoase peisaje care par desprinse din basme.

În sectorul 6 din Capitală există locul perfect pentru iubitorii sezonului cald, unde este vară tot anul. Mai exact, este vorba despre zona cu sere exotice, cu șapte pavilioane, unde termometrul atinge până la 26 de grade Celsius tot timpul.

Aici poți să găsești 4.000 de plante, din 300 de specii diferite, un măslin de 300 de ani adus din Grecia, bananieri, mandarini, lămâi sau portocali.

Priveliștea este cu siguranță una de vis, iar mirosul florilor de citrice te ajută să te duci cu gândul departe. De asemenea, în sere poți să dai și peste palmieri, orhidee spectaculoase și cactuși care stau în înflorească.

Program de vizitare (gratuit):

Miercuri, joi și vineri, între orele 10.00 – 16.00, sâmbătă și duminică, între orele 9.00 – 15.00.

Programul menționat anterior este valabil până la 31 martie, ulterior va intra în vigoare cel de vară, extins în timpul săptămânii până la orele 19:00. De asemenea, luni și marți sunt zile fără vizitare pentru că sunt destinate doar pentru îngrijirea plantelor.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments