Ce să vizitezi în București. Locuri mai puțin știute

Temperaturile calde se vor apropia ușor, iar cei mai mulți își fac deja planuri pentru excursii rapide în București. Dacă nu poți pleca în vacanță prea departe și ai chef de o plimbare prin oraș, ai mai jos câteva obiective turistice de care mai puțini știu. Alege o pereche de pantofi sport, ia-ți câțiva prieteni aproape și începe aventura în Capitală!

  1. Zona Grădina Icoanei, Arthur Verona, Bd. Dacia: aici poți să vezi Schitul Darvari, care se află aproape de Școala Centrală, pe strada Schitul Darvari nr. 5. Acesta este un mic lăcaș de cult construit pentru familia cu același nume în anul 1834. Locul a fost închis mulți ani, dar acum se află la discreția publicului.
Grădina Icoanei
  1. Școala Centrală: este în apropiere de obiectivul menționat anterior. Interiorul poate fi vizitat mai ales în zilele în care sunt eveniment precum: Noaptea Muzeelor, Noaptea Sânzienelor, etc. Poate puțini știu, dar arhitectura clădirii a fost realizată de Ion Mincu.
Școala Centrală
  1. Parcul Grădina Icoanei: cel mai bine este să ieși pe traseul care indică Jean Louis Calderon. De aici poți să mergi spre Bulevardul Dacia și să o iei la pas până în Ștefan cel Mare, ulterior în Parcul Circului. Partea bună este că zona este legată de primul obiectiv, așa că nu trebuie să îți chinui prietenii prea mult în privința drumului.
0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments