Curiozități despre Regele Charles al III-lea: a provocat un accident aviatic în 1994 care a adus la pagube de un milion de lire sterline

Regele Charles al III-lea a așteptat o viață titlul de care se bucură acum, după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Acesta a fost primit cu brațele deschise de poporul britanic, dar totuși cu mare regret pentru pierderea suferită. Ce știu mai puțini oameni despre monarh?

  1. A cântat la violoncel până în momentul în care a ajuns la universitate. De asemenea, în copilărie a studiat și pian și trompetă.
  2. Regele a fost agresat în timpul școlii din Scoția pe care a urmat-o, motiv pentru care și-a trimis moștenitorii să studieze în altă parte.
  3. În anul 1994, a ieșit la televizor și a recunoscut că și-a înșelat soția, Prințesa Diana.
  4. Tot în anul 1994 nu a reușit aterizarea unui avion militar cu 11 pasageri în Scoția din cauza faptului că nu a redus viteza. El a provocat astfel pagube în valoare de un milion de lire sterline. Din fericire, niciun pasager nu a fost rănit.
  5. Deține o moșie în apropiere de Scoția care se numește Duchy Originals, unde se produc biscuiți, cârnați, gemuri și multe alte produse preferate de el.
5 2 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments