Tensiunile au atins cote maxime la ,Bravo, ai stil’: Iris a clacat din cauza lui Jasmine

Conflictul dintre Iris și Jasmine a ajuns la un alt nivel în ediția recentă a emisiunii ,Bravo, ai stil’. Fanii show-ului au privit cu tristețe certurile dintre cele două tinere care acum au început din ce în ce mai mult să strice atmosfera din platou.

Iris a răbufnit și a început să plângă din cauza acuzațiilor primite din partea adversarei sale care a pus-o la zid încă o dată.

În timpul acesta, Jasmine nu a bătut deloc în retragere și a subliniat ceea ce o deranjează fără să mai țină cont de susținătorii roșcatei sau de juriul care privea neputincios schimbul de replici. Amintim că totul a plecat de la faptul că Alexandru Simedru este bănuit că i-ar face ținutele în întregime lui Iris.

„Se aruncă cu niște chestii foarte grave pe aici și mă deranjează deja. Te rog frumos să te oprești, Jaz! Aza, dacă tu ai impresia că eu râd de tine sau te iau peste picior sau te tratez cu inferioritate te rog să-mi spui, dar asta e ultima mea intenție, mie îmi ești dragă, am stabilit deja asta. Te rog spune-mi tu, că vorbește ea (n.r.:Jasmine) în locul tău”, a declarat Iris.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments