Insula Iubirii 2023: Marius Moise decide a doua despărțire din noul sezon

Sezonul cu numărul 7 al emisiunii ,Insula Iubirii’ a ajuns la un punct culminant neașteptat de fanii show-ului. Mai exact, a avut loc a doua despărțire, dar de această dată neașteptată.

Marius Moise a fost mai hotărât decât s-ar fi așteptat oricine și a decis să pună punct relației sale după ce a văzut câteva imagini nesemnificative cu partenera sa în compania lui Alin Simoiu.

În timpul acesta, ceilalți bărbați de pe insula sa au încercat să îl liniștească și să îl facă să nu ia o astfel de hotărâre pentru că nu a văzut-o în fapt pe amoreza sa.

Cu toate astea, cel din urmă susține că este oricum dezamăgit de tânăra pe care credea că o iubește enorm.

„Chiar mă gândeam… Poate ar trebui să-i ușurez decizia! Să nu mai aibă atât de multe dubii. Văd că are multe dubii, petrece mult timp cu un băiat, cu Alin”, a fost replica bărbatului pentru Radu Vâlcan.

„Sunt foarte trist, sunt supărat, sunt dezamăgit. Sunt conștient că am și eu greșelile mele, dar mă așteptam să văd iubirea aia pură, adevărată, care venea din partea cealalată. Când am venit la emisiune avea foarte multe dubii legate de mine și niciun dubiu legat de ea. Într-adevărat, a avut toate motivele să aibă dubii legate de mine. Eu nu sunt un sfânt, dar măcar sunt asumat”, a mai spus concurentul.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments