Localuri bucureștene în care te vei simți grozav. Două idei de locații

În București nu ai cum să dai greș dacă vrei să ieși în oraș. Mai ales în Centrul Vechi. Dar dacă nu te afli în acea zonă, poți mânca sau bea bine de tot în următoarele localuri bucureștene.

Vivo Fusion Food Bar

Acest rai gastronomic pentru iubitorii de burgeri are două adrese în capitală. Fie ajungi la cea din Calea Floreasca, 60. Fie la cea din B-dul Timișoara, nr. 4A. Nu e vorba doar de un gastrobar oarecare. Află că Vivo Fusion Food Bar este din 2015 nominalizat în fiecare an la categoria „Cel mai bun restaurant steakhouse/burger”. În cadrul Galelor Horeca Awards.

Și pe lângă faptul că poți savura un burger delicios sau un steak suculent alături de o bere rece, mai poți comanda și online. În plus, porțiile sunt huge, așa că pregătește-te pentru un adevărat festin.

Dar fii atent că pentru a lua masa acolo, trebuie să faci rezervare în prealabil. Nici nu știi cât de plin e un astfel de local la orice oră!

Unul dintre acele localuri bucureștene cu un vibe aparte!

Origo Coffee

Unul dintre cele mai cool localuri bucureștene se află pe strada Lipscani, nr. 9, în sectorul 5. După cum îi sugerează și numele, aici totul este despre cafea. Cafea bună, tare, aromată, obținută prin cele mai ingenioase metode de producție. Și ce e și mai wow e faptul că pe site-ul lor poți comanda pentru tine kiturile profesionale de preparare a cafelei.

Dar revenind la localul în sine, află că e grozav. Atmosfera e intimă, muzica în surdină pentru a putea discuta în voie cu prietenii. Luminile sunt difuzee iar servirea alături de voia bună a staff-ului e tot ce ți-ai putea dori. Iar multitudinea de sortimente de cafea și de cocktailuri cu cafea este copleșitoare.

Dacă ajungi mai devreme la Origo Coffee și nu e încă ora corespunzătoare pentru băuturi tari, savurează o cafea sau un pahar de vin. Vei intra și mai bine în atmosferă! Și tot legat de aceste cocktailuri aromate, modul de a ți le alege este special. Îți va fi făcută o prezentare aparte. Dar nicidecum plictisitoare, în urma căreia îți vei și comanda băutura cea mai potrivită personalității tale. O experiență cu totul unică!

Aceste două localuri bucureștene promit mâncare bună și băuturi cu gust. Așadar sunt de pus pe lista de locații în care să ajungi în capitală.

5 1 vote
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Monica
3 years ago

Multumesc mult pentru recomandari!