Românii au talent 24 martie: ce moment a scandalizat jurații?

Noua ediție din cadrul show-ului preferat de români a adus în fața juraților un moment care i-a scandalizat pe jurații cunoscuți. Mai mult decât atât, Mihai Bobonete a refuzat să ofere un ultim comentariu despre momentul realizat pe scenă de o fetiță.

Iulia are 11 ani, iar la vârsta aceasta a reușit să le arate tuturor care este marea sa pasiune. Mai exact, ea iubește belly dance-ul și familia o susține. Cu toate astea, juraților nu le-a plăcut modalitatea prin care ea se exprimă.

„Mă numesc Cocu Iulia Florentina. Vin din Galați și am 11 ani. Și mă ocup cu dansul. Eu am început să fac belly dance când eram foarte, foarte mică. Ascultam foarte multă muzică orientală. Dansam foarte mult prin casă și la vârsta de șase ani am reușit să mă înscriu la un curs de belly dance”, a spus fetița la Românii au talent.

Din păcate pentru ea, fata a părăsit scena fără jurizarea lui Mihai Bobonete, care i-a dat direct ,NU’, fără să ofere comentarii.

„Eu nu am vrut să comentez nimic. Pentru că…Eu, în general, mie nu-mi place belly dance-ul. Ca să știți. Nu mi se pare nimic spectaculos. Și n-are legătură, în general, cu ceea ce înseamnă copilărie. Eu înțeleg că el este și un sport acum. Și multe lucruri s-au transformat în sporturi și le putem găsi.

Problema e că atunci când văd un copil care execută un dans care are treabă cu erotismul și senzualitatea, mi se blochează puțin mintea. Să mă iertați dacă sunt atât de îngust”, a spus comediantul colegilor, după ce fata a plecat.

3 1 vote
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments