Oficiul 1, barul inedit din Capitală: spațiul modern a reușit să îi surprindă pe turiști

Din ce în ce mai mulți turiști vin cu mare plăcere în special în București pentru a se întâlni cu cultura noastră, dar și cu distracția românilor fără limite care a ajuns deja celebră.

Mulți dintre ei caută locații și puncte turistice care mai de care mai speciale pentru a face cunoștință cu România și obiceiurile sale. Viața de noapte din Capitală este cea de care majoritatea nu ar trebui să se ferească tocmai pentru că aceasta le arată exact ce au nevoie.

Cei interesați se opresc firesc la un bar/pub unde să se relaxeze după o zi lungă de plimbare, iar Oficiul 1 este locația de care au nevoie. Acesta este un bar specializat în cocktail-uri care se află chiar în inima orașului.

Conceptul său este construit similar cu barurile din America secolului trecut, în care accesul se făcea pe bază de parolă.

Oficiul 1 a prins viață în 2018 cu ajutorul a doi acționari: Mihai Bonta şi Marjan Kukune­shov­sky. Ceea ce este interesant pentru clienți este că acesta funcționează în sediul unui fost oficiu poștal și are o suprafață de 75 de metri pătrați.

„Estimările noastre sunt că vom ve­dea rezultatele acestui business abia peste doi ani. În prima săptămână, vân­ză­rile au mers foarte bine. Vom des­chide cu siguranţă şi alte localuri în vi­itor, pentru că avem multe alte idei de pus în practică“, spunea Mihai Bonta, unul dintre acţionarii barului Oficiul 1, la deschiderea afacerii.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments