Legende din Capitală: Hotel Cișmigiu și fantomele din Casa Poporului

Cu siguranță și în zilele noastre sunt oameni care cred în evenimente fără explicație sau întâmplări care îți taie respirația. Iată că unele povești cu iz de paranormal sunt și în București în jurul unor clădiri importante.

Mulți localnici au auzit de-a lungul timpului vorbindu-se despre fantomele din Hotelul Cișmigiu. Clădirea a fost închisă în anul 1970 și redeschisă în 1990, moment în care a ajuns un cămin pentru studenții Facultății de Teatru și Film.

Legenda cunoscută arată că într-un weekend, când majoritatea erau plecați în vacanță, o tânără din Republica Moldova a fost violată și aruncată în casa liftului. Aceasta a murit în cele din urmă, după ce ar fi strigat preț de trei ore disperată după ajutorul care nu avea să vină. Există și acum oameni care susțin că țipetele ei mai răsună încă.

Persoanele pasionate de fenomene greu de explicat care cred în tragedia menționată au susținut că țipetele fetei se aud de nicăieri, iar la un moment dat pare că vin din ce în ce mai aproape până îți frâng inima.

Altă legendă are în prim-plan Casa Poporului. Se spune că anumite fantome apar noaptea pe coridoarele clădirii imense, rup sigilii, fluieră sau fac să țiuie sistemele de securitate.

Unii oameni o știu pe ,,Anca”, o nălucă a unei tinere de 20 de ani care este îmbrăcată într-o rochie de vară cu desen floral. Aceasta s-ar arăta doar personalului în uniformă pentru a cere ajutor, au susținut unii martori.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments