Chefi la cuțite 2023: Iustin Câmpeanu a cerut să fie eliminat în locul lui George Borșaru

Ediția 31 a emisiunii Chefi la cuțite a fost una cu multe emoții pentru telespectatori, dar și pentru adversarii care au intrat la individuală. Gina Pistol a anunțat că George Borșaru a primit cel mai mic punctaj de la jurați, așa că a fost cel nominalizat pentru eliminare.

Cu toate astea, Radu Iustin Câmpeanu a mărturisit că nu mai poate face față competiției și că orele multe petrecute pe platourile de filmare îl împiedică să se bucure de cariera în muzică. Astfel, Iustin a renunțat la locul lui, iar George a dat tunica roșie pe cea gri.

„A fost o zi dificilă, am intrat aici crezând că e distracție și haos și facem glume și e mișto și mai și gătim. Evident că sunt bucătari care excelează, s-a văzut în note, s-a văzut în comportament. Am dat de o echipă foarte marfă, cu care am făcut chestii tari, am câștigat câteva battle-uri, am și pierdut împreună…

Însă cariera mea este de musician, faptul că nu mai puteam să fac muzică și să lucrez la chestii mă omoară și n-am mai putut să resist astăzi”, a zis Radu Iustin Câmpeanu, spre marea surpriză a tuturor.

„O să-l înlocuiesc pe George”, a fost vestea dată de Iustin, ce i-a lăsat mască pe toți.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments