Heavy Rotation cânta la Hard Rock Cafe pe 10 iunie: trupa își propune să spargă toate barierele stilurilor muzicale

Trupa Heavy Rotation îi invită pe bucureșteni la o călătorie muzicală în timp. Artiștii sunt doar patru la număr, dar promit să ofere un spectacol pentru zeci de persoane.

Mai exact, toți cântăreții vor aduce pe scenă mai multe instrumente precum: tobe electronice, drum machines, samples, timbals, djembe, cabassa, chitări electrice și acustice sau kazoo.

Mai mult decât atât, repertoriul conține piese în toate limbile, dar și un show de lumini special pentru cei din public.

,,Am spart barierele stilurilor muzicale, am adunat piese din toate timpurile și colțurile lumii, le- am tăiat, le- am colat, le- am remixat, formând un playlist inedit, cu un sound nou. Repertoriul nostru e un mix dinamic dintre piese vechi celebre (din anii 70,80 și `90) și piese noi, reinterpretate într-un stil electronic și vibrant.

Suntem patru, dar facem cât zece, avem trei voci, cântăm la mai multe instrumente, tobe electronice, drum machines, samples, timbals, djembe, cabassa, chitări electrice și acustice, chitară bass, keyboards, controllers, kazoo, cântăm în toate limbile, avem un show de lumini cool, suntem plini de energie și vrem să vă dăm și vouă. Promitem că nu vă vom lăsa să stați jos.” au declarat membrii trupei.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments