Red Bull SoundClash 2023: Vama vs. Killa Fonic

Vama și Killa Fonic se luptă pentru trofeul de la Red Bull SoundClash 2023. Bătălia muzicală a anului este una foarte așteptată nu doar de fanii artiștilor.

Romexpo organizează evenimentul fantastic unde cântărețul și trupa celebră vor sta față în față timp de 4 runde, moment în care vor trebui să ofere tuturor spectatorilor un show impresionant cu o singură miză: aplauzele publicului.

Spectacolul are loc în București, pe data de 11 mai. Cei interesați trebuie să mai știe că biletele vor fi disponibile pe: RedBull.ro/soundclash la prețul de 69 lei până pe 9 aprilie.

“Pentru noi, Red Bull SoundClash este confruntarea cu un artist total diferit, din toate punctele de vedere. Va fi, cu siguranță, o provocare, iar cum nouă ne plac provocările, ne-am băgat. Unii dintre noi l-am descoperit pe Killa cu ceva timp în urmă și o altă parte l-a descoperit odată cu propunerea Red Bull SoundClash.

Ne plac
atitudinea și mesajul pe care Killa le transmite, iar prima piesa pe care am ascultat-o împreună a fost. Va fi o bătălie a decibelilor, așa că avem nevoie de toți fanii noștri pe 11 mai. O să fie bine, Bro!”,au declarat
membrii VAMA.

“Red Bull SoundClash înseamnă distracție, înseamnă fun, înseamnă experimental. Pe Tudor l-am cunoscut și e foarte tare. Într-un spirit competitiv sportiv, am așa un drag special să fac asta cu ei, cu Vama. Îi știu pe băieți, am făcut research.

Sunt foarte buni, sunt veterani, sunt șmecheri, iar chitaristul lor e unul dintre cei mai de top din România. Mi-am făcut temele și le-am găsit adversari pe măsură, ca instrumentiști. Fanii mei știu că acolo unde vin, noi trebuie să ne întâlnim. Eu îi numesc camarazii mei, îi chem la apel și știu că vor veni. Mă bazez pe asta, ca întotdeauna”, a spus Killa Fonic.

Detalii despre cele 4 runde:

RUNDA 1: ‘THE COVER’ – Artiştii abordează un hit celebru în
dulcele stil propriu.

RUNDA 2: ‘THE TAKE OVER’ – Vama începe o piesă, Killa Fonic o
preia din mers pe cealaltă scenă şi o continuă în stilul propriu,
apoi începe Killa și preia Vama și tot așa între cele 2 scene…
timp de 4 piese.

RUNDA 3: ‘THE CLASH’ – Artiștii reinterpretează 3 piese proprii
în 3 stiluri muzicale diferite.

RUNDA 4: ‘THE WILDCARD’ – Pe fiecare dintre scene își face
apariția un invitat surpriză.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments