Tommy Hilfinger și Shawn Mendes, colaborare impresionantă pentru noua colecție de primăvară: Classics Reborn

Tommy Hilfiger prezintă colecția Tommy X Shawn Classics Reborn, o campanie și o colecție alături de celebrul compozitor și cântăreț care a fost nominalizat la premiile Grammy.

Aceasta redefinește și renaște ținutele clasice atemporale cu ajutorul unui aer nou în privința ținutelor stilului prep, concepute în spiritul sustenabilității. Noua colecție realizată în colaborare cu artistul este inspirată de abordarea Tommy Hilfinger a stilului prep anterior anilor ’90.

De asemenea, noile design-uri reinterpretează look-uri iconice ale brand-ului într-un mod contemporan. Mai mult decât atât, campania reunește o echipă de prieteni și o parte din familia artistului pentru acest lucru.

Shawn este însoțit de sora sa, un prieten foarte apropiat pe nume Jon Vinyl, producătorul Mike Sabath, de artistul multidimensional, Ahmad Cissé, de autoarea și modelul Maye Musk, de designerul Czarina Kwong, de campionul pentru schimbare, Deprise Lons, și de modelele Yvesmark Chery și Anita Jane Pathammavong.

,,Colecția Tommy X Shawn Classics Reborn marchează un alt pas în realizarea viziunii noastre în materie de sustenabilitate, deoarece ne propunem să creăm un tip de modă care nu irosește nimic și îi întâmpină pe toți (Waste Nothing and Welcome All).” a spus Tommy Hilfiger.

„Shawn este un tânăr impresionant și pledează pentru schimbări pozitive. Suntem mândri să fim parteneri cu el și să continuăm să ne jucăm rolul în crearea unui viitor mai responsabil al modei.”

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments