Bravo, ai stil! sezonul 8: Kanal D 2 vine cu surprize deosebite pentru noile concurente

Zece concurente au făcut cunoștință recent cu platoul emisiunii unde vor da tot ce au mai bun pentru a pune mâna pe marele premiu. Acestea au luat la cunoștință regulamentul, jurații, dar și primele emoții din competiție.

Toate sunt hotărâte să ajungă până în finală, dar doar una poate câștiga titlul de ,,Cea mai stilată femeie din România”. Astfel, pasionații de modă pot urmări marele show din 2 aprilie, de luni până vineri, în intervalul orar cuprins între 19:00 – 21:00.

Surprizele au fost incredibile pentru cele din competiție care au avut parte de un nou decor, dar și de un jurat aparte care se alătură celor doi veterani de la masă. Mai exact, Alexandru Abagiu vine să comenteze aspru ținutele tinerelor, dar și să o caute alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu pe cea mai stilată dintre ele.

„Îmi doresc ca aceste fete să plece din show cu lecții învățate, lecții care să poată fi pune în practică și de telespectatori pentru că, sincer, cred că am mai multe trucuri în mâneca mea. Iar această responsabilitate vine la pachet și cu o doză de exigență.

La fiecare dintre concurente caut prospețimea, autenticitatea, caut sclipirea din ochi care să-mi spună că vrea mai mult, că vrea să învețe, că vrea să se prezinte în cea mai bună variantă posibilă pentru ea și că poate să-și asume toate experimentele stilistice prin care inevitabil treci în cazul unui astfel de show”, a dezvăluit Alexandru Abagiu pentru ego.ro.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments