America Express 2023. Ce echipă ar fi câștigat noul sezon?

Noul sezon al emisiunii de aventură este încă în derulare, iar telespectatorii trăiesc provocările jocurilor alături de echipele preferate. Cu toate astea, zvonurile au apărut deja despre posibilii câștigători.

Reality show-ul de la Antena 1 a ajuns la al cincilea sezon, dar și cel mai complex și periculos de până acum. Iată că regulile s-au schimbat alături de peisaj, iar provocările sunt categoric mai dificile pentru echipele care au acceptat să fie parte din noua experiență.

Postul TV a difuzat momentan doar 4 episoade din călătoria vedetelor, dar filmările pentru competiția în cauză s-au încheiat deja la finalul lunii mai din 2022. Toată lumea a revenit în țară, moment în care mai multe speculații au ajuns la urechile tuturor.

În cursa finală s-ar fi calificat: Bordea și Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Chef Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru.

Conform Gândul.ro, câștigătorii emisiunii ,,America Express” ar fi chiar comedianții iubiți de toată lumea. Cei doi se cunosc de-o viață, sunt prieteni foarte buni, își petrec mult timp cu familiile și au o legătură extrem de strânsă încă de pe vremea în care erau studenți la Actorie.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments