Bravo, ai stil 2023: eliminare previzibilă în gala recentă

Patru concurente au ajuns în pericol de eliminare în recenta gală concept a emisiunii ,Bravo, ai stil’. Din păcate, emoțiile au fost cu atât mai intense pentru telespectatorii din fața micilor ecrane pentru că show-ul se apropie cu pași repezi de final.

Nominalizarea a fost de această dată așteptată cu sufletul la gură și de juriul format din: Alexandru Abagiu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. Cu toate astea, eliminarea a fost una previzibilă pentru anumite participante care vedeau acest lucru venind.

Din nefericire pentru ele, pe ultimele locuri s-au aflat de această dată Aza, Ioana, Andreea și Jasmine, ultima fiind aleasă de celelalte adversare. Amintim că Andreea și-a rugat fanii să nu o mai voteze pentru că își dorește să plece din concurs pentru că nu mai simte că se bucură de această experiență.

„Da, au fost două săptămâni în care eu i-am rugat acest lucru, și dacă astăzi se va demonstra că ei au făcut așa cum i-am rugat eu, nu-mi va părea rău deloc. Indiferent de ce se va întâmpla în seara asta, referitor la mine, eu voi fi mulțumită”, a spus Andreea.

Indiferent de această situație, Ioana a fost cea care a părăsit show-ul după ce toți cei de acasă au văzut că nu are o evoluție bună pe lângă celelalte concurente și nu se ridică la nivelul competiției.

„Vă mulțumesc mult. Și mie mi-a părut tare bine. Sunt cumva împăcată, eu știu că am dat tot ce pot, eu știu că în viața mea de zi cu zi sunt foarte apreciată și de cei de acasă, știu că am primit foarte multe mesaje, am făcut tot ce am putut. Poate că locul meu nu este aici, dar a fost o experiență minunată și mă bucur de oamenii pe care i-am întâlnit în această experiență. Sunt profund recunoscătoare, atât a fost să fie”, a declarat Ioana.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments