Bravo, ai stil 2023: Iris și Jasmine au ajuns la cuțite

Cea mai iubită emisiune de modă din România a ajuns la un alt nivel. Tensiunile dintre concurente sunt acum la cote înalte, mai cu seamă că juriul este din ce în ce mai exigent în această etapă a show-ului.

Din păcate, telespectatorii au avut parte acum de o nouă discuție aprigă între Iris și Jasmine, care au ajuns să se atace deja la fiecare ediție.

În dialogul celor două a intrat și Alexandru Abagiu, care a subliniat că lor le este cel mai ușor să facă rost de anumite obiecte vestimentare față de alte tinere din concurs.

În timpul acesta, Iris se pune pe planul doi și susține că Jasmine este preferata sorții pentru că a purtat de nenumărate ori multe articole greu de accesat.

Iris: Jasmine, eu cred că de când ai venit în competiție ai purtat mai multe piese la care ai mai greu acces decât am purtat eu.
Jasmine: Din contră, eu am dat mesaje și cu greu am ajuns la multe persoane care mi-au spus că piesele respective pe care eu le voiam erau deja la tine.
Iris: Am vorbit deja despre asta, este un băiat care m-a contactat în timp ce eu am fost în emisiune, adică el m-a văzut la emisiune și a vrut să-mi dea mie piesele respective.
Jasmine: Mi se pare dovadă de ipocrizie din partea lor să spună că eu aș avea avantaje din punctul ăsta de vedere când e clar că și ele au.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments