Nou început pentru restaurantul Premiata (fost Vis a Vis): ce propune conceptul actual?

Cu siguranță cei mai mulți se gândesc deja la weekend și își fac planuri pentru momentele de relaxare. Dacă vrei să încerci o experiență nouă și să deguști cele mai bune preparate, încearcă Premiata (fost Vis a Vis).

Poziționarea locației aduce cel mai probabil multe puncte bonus, alături de atmosfera naturală și confortabilă. Desigur că Centrul Vechi care se află la o aruncătură de băț îi îndeamnă pe cei mai turiștii străini să pășească în restaurant, aducând un plus pieței.

Cei pasionați de muzică trebuie să știe că localul este prietenos cu artiștii care sunt la început de drum sau care au deja experiență. Mai exact, este vorba despre un studio reinterpretat și maleabil pentru aceștia. În cazul în care ai inspirație și ești liber mai ales în weekend, ești binevenit să îți eliberezi trăirile într-un loc ce te primește cu brațele deschise.

,,Ceea ce am adunat ca și clientelă a fost strict organic, fără marketing. Urmează să aducem sintetizatoare, clape. Artiștii pot veni aici să mănânce o pizza, dar și să producă ceva. Totodată sunt artiști care se rulează frecvent de-a lungul săptămânii. E o atmosferă de familie, mai ales că locul se transformă într-un living room. Am mers și pe ideea că e mult mai interesant să ai pe cineva vizual în față, un artist care să-ți pună muzică față de un post de radio”, a afirmat Adrian Pătrașcu, manager și artist (Kaisser).

  • Despre asociați și noul concept

Noul concept al restaurantului Vis a Vis a luat naștere datorită celor trei asociați din momentul de față.

,,De asemenea, bucătarul chef pe care îl avem a lucrat în paralel cu unul din asociați pe zona de bucătărie. Locația a fost în zona de nord a Bucureștiului, iar acum se află aici. Nu se face rabat deloc pe gastronomie pentru că toate produsele sunt aduse din Italia. De exemplu, singurul ingredient românesc la pizza este sarea/apa.

Vrem o altă calitate și e normal ca pentru un preparat autentic să cuprinzi produsele originale. Noi vrem să dăm clientului aceeași experiență culinară pe care o regăsește în anumite locuri din Italia. Chiar și acolo sunt puține pizzerii de calitate, iar noi suntem una din acelea din Napoli, dar în București”, a mai detaliat acesta.

  • Calitatea produselor primează

Ceea ce trebuie să știe iubitorii bucătăriei italiene este că inclusiv cuptorul este adus din Napoli, cu o temperatură diferită față de cuptoarele obișnuite de pizza, iar cărămida este una specială din rocă vulcanică ce provine din zona menționată, care are anumite atribuții specifice.

,,Dacă ai un cuptor cu temperatura de coacere diferită, acea cocă se va face neuniform. Astfel, temperatura fiind foarte mare, timpul de coacere este de 1 minut – 1 minut și jumătate. Noi folosim trei tipuri de făină, aduse din Italia, selecționate atent. De asemenea, avem grijă în fiecare săptămână să facem teste de calitate, iar aprovizionarea ingredientelor perisabile se face la două/trei zile.

Ideea cuptorului la vedere a fost ideea noastră de a putea comunica bine cu oamenii din locație tocmai pentru a oferi o atmosferă pur italienească. De asemenea, poate cel mai important este blatul la care se ia în calcul temperatura făinii, temperatura ambientală, temperatura apei și temperatura de malaxare. Când toate sunt scăzute, trebuie să obțină maximum de 23 de grade, iar mai apoi urmează dospirea la o temperatură controlată pentru 36 de ore”, a subliniat cel din urmă.

  • Oportunități pentru tineri artiști

Vara se apropie cu pași repezi, iar cei care își doresc o astfel de experiență se vor putea bucura de ambele terase, care vor fi puse la dispoziție tuturor clienților începând din acest sezon cald.

Mai mult decât atât, pupitrul este liber în tot acest timp pentru toți artiștii. Astfel, în cazul în care ai muzică la tine și starea necesară, ești liber să oferi celor din jur o atmosferă de neuitat.

,,Trebuie totuși să se preteze la o zonă jazzy, pentru oameni cu cultură muzicală. Oricum este mai mult de stare, nu să te împingă afară din locație. E un loc unde și tinerii artiști pot veni să învețe, nu trebuie să fie cunoscuți sau să aibă experiență. Dacă vor un loc de unde să pornească, pot să se folosească de tot echipamentul”, a mai declarat Adrian Pătrașcu.

Adresă: Bd. I. C. Bratianu, Bulevardul Unirii, București 067865
Program: 10:00 – 00:00
Telefon: 0722 102 223

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments