Gala Bunei Vestiri: concert caritabil care susține viața

Asociația Life Call organizează un concert caritabil pentru susținerea femeilor însărcinate care se află în nevoie. Fondurile strânse în cadrul evenimentului din 25 martie prin achiziționarea biletelor vor fi folosite cu scopul dezvoltării primei platforme digitale de consiliere online gratuită a femeilor în cauză.

Adelina Fronea, fondatorul și președintele Asociației Life Call, a a povestit pentru newsbucurești.ro cum a primit această misiune cu brațele deschise după ce a trecut prin experiența unui avort când avea doar 19 ani.

Momentul a marcat-o pe viață, dar a ajutat-o să aprecieze alte noi vieți și să le motiveze pe viitoarele mămici să își accepte sarcina și să nu le fie teamă de viitorul alături de copilul lor.

”În urma cursului m-am prins că eu nu sunt în vocație, că activitatea pe care o fac o fac dintr-o reacție la ce mi s-a întâmplat în copilărie și că mai degrabă vin dintr-un spațiu în care vreau să demonstrez cine sunt și ce pot. Era ceva care rezista puternic în mine”, a declarat aceasta, pentru sursa citată.

Detalii despre concertul caritabil

În perioada 20-25 martie, toate categoriile de bilete de la concertul Gala Bunei Vestiri pot fi achiziționate cu reduceri semnificative. Mai exact, prețurile cu discount sun:

  • Categoria I – 320 lei în loc de 390 lei
  • Categoria II – 270 lei în loc de 320 lei
  • Categoria III – 190 lei în loc de 240 lei

Descoperă Bucureștiul este partener media al evenimentului.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments