Filmul ,Haita în acțiune’ s-a lansat în cinematografe. BRomania: ,,coregrafie, cascadorii și o gașcă de actori extrem de talentați”

BRomania se bucură de un nou succes după filmul ,,Teambuilding”. Acesta a pregătit atent următoarea mișcare și acum a lansat un nou proiect ce deja este pe placul publicului. ,,Haita în acțiune” are o distribuție impresionantă la care fanii nici măcar nu s-au gândit!

Filmul de acțiune este scris și regizat de Vali Dobrogeanu și reprezintă o satiră polițistă văzută prin ochii lui Vlad Brumaru, un polițist de etnie rromă care se află în prima lui zi de serviciu.

Acesta își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar acțiunile din peliculă îi pun cariera în pericol chiar înainte să înceapă din cauza lui Denze, personaj interpretat de Matei Dima (BRomania).

De asemenea, din distribuție mai fac parte și Anca Dinicu, Alex Bogdan, Antonia, Mugur Mihăescu, Anca Dumitra sau Iancu Sterp. Din fericire pentru cei care au așteptat proiectul încă de la primele discuții despre acesta, filmul a început să apară din 21 martie în cinematografele de la noi.

„Haita de acțiune este cel mai complex film la care am lucrat până acum. Pe lângă umor bine scris, avem coregrafie și cascadorii și o gașcă de actori extrem de talentați.

Am primit memo-ul, că Teambuilding a fost prea vulgar, anunț că Haita de acțiune va exprima și mai multă realitate de limbaj românească, în cel mai comic mod posibil. Deși am emoții înainte de lansarea fiecărui film, aici simt că publicul va fi plăcut impresionat”, crede Matei Dima, actor și producător.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments