,,Bravo, ai stil” 2023: ținuta Dianei a fost comentată intens în platoul emisiunii

În cea mai recentă ediție a emisiunii ,,Bravo, ai stil” concurentele s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase. Cu toate astea, Diana a fost cea care a ieșit categoric în evidență cu hainele alese.

Raluca Bădulescu a caracterizat ținuta drepte ,sexy’, iar povestea participantei a fost și ea apreciată de prezentatoare și de jurata menționată.

„Vis-a-vis de blocul meu se construiește alt bloc. Bineînțeles că sunt oameni care lucrează zi de zi acolo, și eu eram frumos în casă, mă probam cu ținuta asta, cu alte ținute și am ieșit puțin pe balcon să-mi iau ceva.

Și ce crezi, Ilinca? S-au întors toate privirile la mine, unul a și căzut, alții fluierau, deci ce era acolo… nebunie totală!”, este povestea cu care s-a prezentat astăzi Diana.

Cu toate astea, Bădulescu a subliniat că nicio piesă nu merge cu alta, dar cu toate astea ceea ce a văzut i-a trezit nostalgie.

„A venit, în sfârșit, o concurentă îmbrăcată sexy, și vreau să mă bucur și eu puțin aici, la masă. Nu e frumos deloc, nimic, dar e de o nostalgie, inclusiv felul în care ți-ai prins părul.

Îmi place tot, de la felul în care ți-ai prins părul până la cum ți-ai pus pantofii ăia, pantofi striptease la bară, cinstit, curat!”, a declarat cea din urmă.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments