Chefi la cuțite, 17 mai: Diana Inamahoro a leșinat în platoul emisiunii culinare

Ediția de miercuri, 17 mai, a emisiunii de la Antena 1 a adus clipe tensionate pe micile ecrane pentru telespectatori. Diana Inamahoro a leșinat pe platoul de filmare, iar medicii au intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor.

Colegii săi au rămas șocați de modul în care s-a simțit aceasta, iar chef Sorin Bontea a mărturisit că s-a prăbușit imediat la podea după ce farfuriile au fost finalizate: ,,Dintr-odată i s-a făcut rău! A leșinat cumva. I s-a făcut rău”.

În timpul acesta, Mariana Zinner nu a ezitat să ofere o mână de ajutor: „Eu am fost la Salvare câțiva ani buni și am rămas cu primul instinct. I-am spus să inspire pe nas, să respire pe gură și a ascultat toate comenzile mele. Atunci m-am liniștit, am văzut că e pe drumul cel bun!”

„Mi s-a făcut rău, s-a adunat oboseala, nu am băut destulă apă. Nu am avut suficientă grijă de mine, am dat tot ce am putut în probă, am avut și un pic de emoții. Le-am zis că nu trebuie să își facă griji pentru că nu e prima dată. Eu sunt sănătoasă de fel, dar au insistat să se asigure. Mi-am revenit complet, mai ales că au avut grijă de mine. Mulțumesc!”, a dezvăluit Diane Inamahoro.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments