Tensiuni și reguli încălcate la ,,Bravo, ai stil” 2023: „Și-a cumpărat cartele și s-a votat singură”

Andreea de la emisiunea ,,Bravo, ai stil” a primit de câteva ori cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, lucru care a trezit suspiciuni în rândul colegelor ei de platou.

Tânăra a fost votată într-un număr mare de cei de acasă chiar și în ultima gală concept. Întrebată cum crede că a reușit acest lucru, Andreea a mărturisit că oamenii cel mai probabil au văzut cât de mult se dedică show-ului și cât este de serioasă.

În timpul acesta, Beatrice a sărit cu o reacție neașteptată în culise, atunci când a dezvăluit că primul ei gând a fost că adversara ei și-a cumpărat carele și s-a votat singură.

Ilinca Vandici: Tu te-ai gândit sau ți-ai pus problema cum ai reușit să obții aproape jumătate din totalul votul telespectatorilor?
Andreea: E mult, dar e bine. Adică nu mă sperie asta.
Beatrice: Primul gând pentru mine a fost că Andreea și-a luat cartele. După ce am văzut în online, după emisiunea de ieri, ce s-a întâmplat, acum sunt convinsă că nu și-a luat cartele.

Cu toate astea, nu au fost găsite dovezi clare care să o pună la zid pentru ceea ce ar fi făcut. Acuzațiile colegelor rămân astfel la nivel de răutăți din punctul Andreei de vedere.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments