Chefi la cuțite 2023: Adrian Hampu a fost eliminat din echipa lui Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea a pierdut primul concurent în ediția 24 din sezonul 11 al emisiunii culinare. Juratul a primit prima lovitură din acest sezon, mai cu seamă că Adrian Hampu era un om pe care bucătarul se baza.

Al treilea battle a fost câștigat de Florin Dumitrescu, iar concurenții săi au fost singurii care au stat relaxați în timp ce ceilalți participanți luptau să rămână în competiție.

Prezentatoarea le-a dat imediat tema: un preparat care merge lângă un pahar de bere. Iată că și de această dată chefii au rămas surprinși de preparatele create de ei, dar nu toate farfuriile au acumulat puncte de trecere. Astfel, Adrian Hampu a părăsit show-ul cu doar 5 puncte, deși era unul din puținii bucătari de profesie din echipe.

„Nu cred așa ceva! Doamne ferește! Nu mai înțeleg nimic”, a spus chef Sorin Bontea. Juratul nu s-a putut abține și a „explodat” după ce a aflat verdictul.

„Sunt puțin rupt de realitate, nu am cuvinte! Nu a gătit nimeni pentru nimeni, au fost deciziile mele”, a mărturisit Adrian Hampu.

https://youtube.com/watch?v=U_pQ9TFMErI
0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments