Desenele animate ale anilor ’90: cu siguranță mulți își amintesc de ele

Copiii din anii ’90 s-au bucurat de o serie impresionantă de personaje care mai de care mai spectaculoase. Multe dintre ele au devenit eroii lor pe care chiar și acum îi privesc cu nostalgie.

Pentru ei, desenele animate sunt nemuritoare și reușesc încă să le țină sufletul de copil aproape, deși anii trec. Iată unele din cele mai iubite animații din acea perioadă!

Sandy Bell: este creată de Toei Animation în 1981, iar la scurt timp după ce a ajuns pe micile ecrane din Japonia a venit în prim-plan și în fața copiilor din SUA, America Latină sau Europa.


Țestoasele Ninja: a început inițial doar în forma unor benzi desenate de Kevin Rastman și Peter Laird, ulterior a fost transformată în desene animate în anul 1987, care a durat aproape un deceniu.


Perrine/The story of Perrine: a fost o serie anime care o avea în prim-plan pe Perrine. După ce s-a bucurat de popularitate în Japonia, personajul a ,aterizat’ în dublajele văzute de copiii din America Latină, Iran, Portugalia, Italia, Spania, Germania sau România.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments