Totul despre ,experimentul’ cu palmieri din Piața Unirii: un copac ar fi costat 1.000 de lei cu TVA

Robert Negoiță anunța în urmă cu două zile că Primăria Sectorului 3 va planta aproape 300 de palmieri aclimatizați în Piața Unirii. Aceștia vor apărea în fața bucureștenilor în locul copacilor sădiți în zonă, care au fost mutați în fața sediului administrației locale și în Parcul Pantelimon.

De asemenea, tot atunci edilul menționa că autoritățile locale au plantat și măslini aclimatizați în fața sediului său și în curtea unor biserici. Prețul pentru un palmier nu ar fi depășit 1.000 de lei cu TVA cu transport inclus, conform informațiilor oferite de primar. Cu toate că planul părea perfect pentru unii, nu a durat mult până când Nicușor Dan a dispus luarea lor de acolo.

,,Eu am trăit cu speranţa că, dacă îl trezim, poate face ceva bun. Eu zic că este un demers greşit să îl trezim. Suntem mai bine cu el dormind, că, iată, când se trezeşte, nu face nimic bun. Se apucă să tragă de copaci. (…)

Nu mă aşteptam ca în centrul Bucureştiului să se întâmple treaba asta şi să fie chiar primarul general care să facă acest demers”, a comentat Negoiță acțiunile primarului general al Capitalei.

În timpul acesta, cel din urmă a subliniat că palmierii de la Piața Unirii au fost plantați ilegal, afirmând că terenul pe care a lucrat Primăria Sectorului 3 se află în proprietatea Primăriei Capitalei și este administrat de Administrația Străzilor, astfel că nu avea niciun drept să intervină în modul acesta.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments