Descoperă magia muzicii împreună cu prichindelul tău: vino la atelierele muzicale de la Licurici Land

Într-o lume plină de culoare și sunet, Licurici Land te invită să descoperi magia muzicii alături de prichindelul tău în cadrul atelierelor muzicale speciale. Acestea sunt create cu grijă și pasiune pentru a oferi celor mici o experiență de neuitat, plină de joc, creativitate și explorare muzicală.

În acest spațiu de joacă, fiecare copil devine arhitectul propriului său concert de emoții, iar fiecare notă reprezintă o treaptă în călătoria lor magică, plină de joc, creativitate și descoperirea inepuizabilă a universului sonor. În cadrul acestor ateliere pentru copii din București, pasiunea pentru muzică este împărtășită și transmisă mai departe fiecărui mic artist.

Astfel Licurici Land își propun să deschidă porțile magiei muzicale, transformând fiecare melodie într-o poveste și fiecare prichindel într-un mic explorator al sonorităților ce încântă sufletele.

Cele 2 ateliere la care poți participa cu cel mic sunt:

Atelier muzical pentru micii licurici

Primul atelier propus este un adevărat regat al muzicii, dedicat micilor licurici dornici să descopere tainele sunetelor și ritmurilor. Aici, cei mici vor avea ocazia să se conecteze prin lectură, muzică și joc, dezvoltând abilități motrice, gândire creativă, ritm, imaginație, lucrul în echipă și adaptabilitate. Atmosfera plină de voie bună va stimula curiozitatea și entuziasmul copiilor, oferindu-le oportunitatea de a-și exprima creativitatea și pasiunea pentru muzică.

Șezătoare muzicală

Al doilea atelier propus este o șezătoare muzicală, un loc în care poveștile prind viață prin lectură, muzică și joc. Creativitatea va fi la ea acasă, iar explorarea muzicală va îmbrățișa abilitățile motrice, gândirea creativă, ritmul, imaginația, lucrul în echipă și adaptabilitatea. În cadrul acestei șezători, prichindeii vor fi ghidați într-o călătorie muzicală ce va rămâne vie în amintirea lor mult timp după ce atelierul se va încheia.

De ce să vii cu cel mic la astfel de ateliere?

Oferă o experiență partajată între părinți și copii

Licurici Land nu pune doar la dispoziție activități pentru copii, ci încurajează și implicarea părinților în această călătorie muzicală. Participarea acestora la ateliere nu doar că consolidează legătura afectivă, ci oferă și un cadru propice pentru împărtășirea experiențelor unice în familie. Aici, bucuria muzicii devine un limbaj comun, iar părinții devin părtași la descoperirea talentelor ascunse ale micuților lor.

Contribuție la dezvoltarea holistică

Aceste ateliere muzicale nu sunt doar momente de distracție. Ele constituie un instrument eficient în dezvoltarea armonioasă a copiilor. Prin abordarea holistică, activitățile propuse nu numai că îi încurajează pe cei mici să își exprime individualitatea prin muzică, dar și să-și dezvolte intelectul emoțional și să-și stimuleze creativitatea într-un mod echilibrat și armonios.

Pentru a face parte din această experiență muzicală de excepție, cei de la Licurici Land – Loc de joacă pentru copii vă așteaptă cu brațele deschise la adresa: Strada Ziduri Între Vii 19, București 023321. Pentru detalii suplimentare și înscrieri, sunați la numărul 0750 704 972.

Sursa: Articol de la partener

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments