Diseară se aprind luminițele de Crăciun la Sun Plaza!

Imagine de Jill Wellington de la Pixabay

Sudul Bucureștiului se îmbracă în straie de sărbătoare. 1 decembrie bate la ușă iar cele mai importante centre comerciale se pregătesc de aprinderea luminițelor de Crăciun.

În data de 23 noiembrie 2023 se vor aprinde luminițele festive de la mall-ul Sun Plaza. 

Cei care vor lua parte la ceremonia de aprindere a luminițelor vor avea parte și de un concert susținut de celebra artistă Delia. De asemenea, pe scenă, în deschidere, va urca și artista Bibi, iar atmosfera va fi întreținută de MC-ul Alex Munteanu.

Participarea la acest concert este gratuită.

Spectacolul va fi organizat pe Esplanada Sud a centrului comercial, în data de 23 noiembrie 2023, începând cu ora 19:00.

„Emoția sărbătorilor cuprinde și anul acesta Sun Plaza! Joi, 23 noiembrie, de la ora 19:00, pregătește-te pentru un super concert Delia, cu BiBi Official în deschidere urmat de un moment magic – aprinderea luminițelor de Crăciun! ✨Trăiește farmecul sărbătorilor în mall-ul tău preferat!”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook.

De asemenea, reprezentanții centrrului comercial au pregătit și o tombolă cu premii, pentru care bucureștenii trebuie să facă cumpărături de 150 de lei. Pe lista premiilor se află 3 vouchere abonament Silver World Class, 50 vouchere Cupio de 100 de lei, 1 laptop 2 in 1 Asus Zenbook Flip P5401Za-KN044X Grey și 1 telefon Asus Zenfone 9 dual sim 8Gb Ram,128 GB black.

Campania se desfășoară până la data de 30 noiembrie 2023.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments